solarkit-logo

Napelem vállalatoknak

Az Ön vállalkozása számára is kiváló lehetőség nyílik arra, hogy a fenntarthatóságot és a gazdasági hatékonyságot összehangolja. 

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ RENDSZERMÉRETET!

Nem az a kérdés, hogy megéri-e a megújuló energia,

hanem az, hogy hány millió forintot veszít a vállalat, ha nincs?

Főbb gazdasági előnyök

1

Költségmegtakarítás

A napenergia lehetőséget biztosít jelentős költségmegtakarításra az energiaköltségek terén. Bár a kezdeti beruházási költségek magasak lehetnek, hosszú távon jelentős megtakarításokat eredményezhet, mivel a napenergia üzemeltetési költségei alacsonyak, és az energiaköltségek ingadozásai nem befolyásolják.

2

Környezeti fenntarthatóság

A napenergia használatával a vállalatok csökkenthetik szénlábnyomukat és hozzájárulhatnak a klímaváltozás elleni küzdelemhez, ami pozitív megítélést biztosíthat a vásárlók, a befektetők és a munkavállalók körében is. ESG megfelelés.

3

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

A zöld energiába való befektetés növeli a vállalat társadalmi felelősségvállalását, amely a modern üzleti környezetben egyre fontosabb.

4

Állami támogatások és kedvezmények

Elérhetőek lehetnek állami támogatások, adókedvezmények és egyéb ösztönzők, amelyek jelentősen csökkenthetik a napenergiába történő beruházások költségeit.

5

Energiafüggetlenség

A saját napenergia-rendszer kialakításával a vállalatok csökkenthetik függőségüket a közüzemi szolgáltatóktól, így védve magukat az áramkimaradások és az energiaárak ingadozása ellen.

6

Innováció és versenyelőny

A napenergia használatával a vállalatok innovatív, előremutató imázst építhetnek ki, ami segíthet megkülönböztetni őket a versenytársaktól. 

Az energiahatékonyság és a fenntarthatóság hangsúlyozása vonzóvá teheti a céget az ügyfelek és az üzleti partnerek számára egyaránt.

SZOLGÁLTATÁSAINK VÁLLALATOKNAK

Cégcsoportunk vállalati ügyfelek számára komplex energetikai szolgáltatást nyújt

Visszwatt napelemes rendszer
tetőre telepítéssel

herend-napelem-porcelan-gyar-legifelvetel

Visszwatt napelemes rendszer
földi telepítéssel

napelem-ipari-park-helio-solarlab-soalrkit

Kombinált napelemes-hőszivattyús rendszer

kombinalt-hoszivattyu-telepites-napelem

RÓLUNK MONDTÁK

350+

Google vélemény

4,8

Értékelés

Mivel cégünk régóta elkötelezett a környezettudatos gyártás mellett, fonos lépés volt egy napelemrendszer kiépítése. Ebben a mai energiaválságos világban jó érzés, biztonságot ad most annak, akinek van saját energia ellátása.

Játszópark Kft.

Fogaskerekek és egyéb gépalkatrészeket gyártó üzemünk számára kerestünk megoldást az elszálló energia-árakra. Olyan céget kerestünk aki kellő szakértelemmel rendelkezik az ipari méretű napelemes rendszerek kivitelezésében, jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak, versenyképes árakon. Szerencsére megtaláltuk a Solar- Kit csapatát, akik a várakozásokon felül teljesítették az elvárásainkat. Kezdésnek egy 50 kW rendszert telepítettek, melyet plusz 15 kW bővíteni fogunk a közeljövőben. Ezúton is köszönöm a csapatnak az elvégzett munkát, és bátran ajánlom őket mindenkinek.

Rák és Rák Bt.

5-6 cégtől kaptunk árajánlatot és a SolarKit-é volt a legkedvezőbb. Az ajánlat is mutatta, azt amit kaptunk tőlük, hogy nagyon felkészültek vagytok és nem kellett napokig várnom a válaszaitokra

Bondár László

Szadai üzemünkbe telepítettek egy 50+20 kW-os rendszert, 10 KW akkumulátorral, amivel több millió forintot tudunk spórolni. Minden folyamat könnyen és gördülékenyen zajlott. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt az egész projekt folyamán. Bátran ajánljuk a SolarKit-et akár nagyobb napelemes rendszer telepítésére.

Modul Kft.

Egy nagyon felkészült csapat dolgozott nálunk. Szerelés közben sok apróságra felhívták a figyelmem. Nem a felmerülő problémán járt az eszük, hanem a megoldáson, és ami a legfontosabb a rossz idő ellenére is vidámak voltak. Nem bántam meg, hogy velük dolgoztattam!

Ungi Bt.

A SolarKit Hungary Kft. munkatársai a kivitelezést, üzembehelyezést követően is készségesen álltak rendelkezésünkre a gyakorlati alkalmazás, rendszer megismerés terén. Interneten elérhető felületen a rendszer folyamatos működését, teljesítményadatait folyamatosan megtekinthetjük. Ezen teljesítményadatokból is látható, a kiépített rendszer a megadott paramétereket maximálisan teljesíti

Petrucz Trans Kft.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

CÉGCSOPORTUNK

4000+

Elégedett ügyfél, vállalat, nagykereskedelmi partner

150 MW+

Lefejlesztett, eladott kapacitás

80+

Fős csapat, saját kivitelezői gárda

350+

Google vélemény

4,8*/ 5

Értékelés

2000 m²

Raktár

Referenciáink

herend-napelem-porcelan-gyar-legifelvetel

Település: Herend

Rendszerméret: 500 kW

solarkit-referencia-vallalati-kkv

Település: Budapest

Rendszerméret: 200kW

soalrkit-napelem-kkv-vallalati-referencia

Település: Tolna

Rendszerméret: 440kW

napelem vallalatoknak-499999kwh

Település: Kiskunfélegyháza

Rendszerméret: 996 kW

Ismerd meg a SolarKit
elkötelezett szakértőit!
kormoczi-robert

Kömöczi Róbert

Értékesítési vezető

+36 30 846 4810
robert.kormoczi@solar-kit.hu

csabai-marton

Csabai Márton

Értékesítő

+36 30 152 0332
marton.csabai@solar-kit.hu

Dunai-Bence

Dunai Bence

Értékesítő

+36 30 254 9025
bence.dunai@solar-kit.hu

Az Ön partnere a Solar Kit Hungary Kft.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!