solarkit-logo

“Szívügyünk az energiahatékony, környezetbarát ingatlan”

A régi rendszerek nem lesznek fenntarthatóak az életünk nagyon sok területén. Célunk a szemléletformálás: változtatnunk kell életstílusunkon, hogy ne egy romboló, hanem egy építő tényező legyünk abban a környezetben, ahol élünk. 
Hiszünk abban, hogy az ingatlanok energetikai modernizálásával jelentős megtakarítást érünk el a családok és vállalkozások költségvetésében, mialatt csökkentjük a környezeti terhelést.

A SolarKit testvércégével, a Wosserrel egy olyan világot szeretne munkáival építeni, melyben minden ingatlan hozzájárul egy zöldebb jövőhöz, önellátó, megújuló energiát felhasználó rendszerekkel. Minden általunk telepített hőszivattyús-, napelemes rendszerrel egy lépéssel közelebb kerülünk a CO2-kibocsátás csökkentéséhez, az energiahatékonysághoz és a bolygónk védelméhez.

solarkit-logo-color
wosser-logo-color

A SolarKit-nél és a Wosser-nél évek óta foglalkozunk megújuló energiák hasznosításával. Felismertük, hogy a lakossági és vállalati energia-önellátás és a hagyományos fűtési technológiák megújuló energiával való kiváltása hatalmas potenciált rejt magában köszönhetően az egyre tudatosabb, energiatakarékoskodni vágyó felhasználóknak és a technológia gyors fejlődésének. Az energiamixben egyre nagyobb szerep jut a megújuló energiának, cégcsoportunk ebben szeretne segíteni teljes körű ügyintézéssel, napelemes, energiatárolós, hőszivattyús rendszerek kulcsrakész kivitelezésével, villanyautótöltők telepítésével.

SOLARKIT ELISMERÉSEK

MB-tobbszoros-logo-SolarKit

Innovatív márka kategóriában elnyerte a MagyarBrands elismerést.

dun-&-bradstreet-tanusitvany-logo-silver

SILVER - Pénzügyileg stabil vállalkozás a Dun & Bradstreet minősítése alapján.

solarkit-elismeresek-ujra-javitott

VÁLLALATUNK SZÁMOKBAN

4000+

Elégedett ügyfél, vállalat, nagykereskedelmi partner

150 MW+

Lefejlesztett, eladott kapacitás

80+

Fős csapat, saját kivitelezői gárda

350+

Google vélemény

4,8*/ 5

Értékelés

2000 m²

Raktár

RÓLUNK MONDTÁK

350+

Google vélemény

4,8

Értékelés

"Kár, hogy csak 5*-ig lehet értékelni, sokkal többet érdemel a SolarKit. 😉 Minden munkafolyamat és az ügyintézés profin zajlott, kérdéseimre azonnal választ kapok. Kedves és segítőkész ügyfélkezelés, tényleg nagyszerű csapat, már alig várjuk az új villanyórát és a rendszer bekapcsolását. 🙂 És nem mellékesen, áraik jelentősen kedvezőbbek voltak a többi ajánlathoz képest, örülök, hogy rájuk bíztuk a házunk napelemes rendszerének kivitelezését, eddig minden kifogástalan. Igazán jó szívvel ajánlom őket, ha igazán profi napelemes céget keresel, most megtaláltad. 😉 Külön köszönet Mártonnak és Bencének a sok segítségért."

Szigeti Zoltán

"Több céget néztem meg, őket választottam. Átlagos méretű családi házas napelemet akartam, saját otthonomra. Korrekt, jó áron jó termékekkel dolgoznak, rugalmasan. Az ajánlattól a problémák megoldásáig készségesen, mellébeszélések nélkül, kifejezetten szakszerűen szervezték, csinálták végig a kivitelezést, kísérték az átadás végéig. Nem mindegy, kit választ az ember. Jó volt a SolarKit-et választani!"

Bleier András

"Amint felmerült gondolatainkban a napelem , ismerőseink tapasztalatára alapozva kerestük meg a SolarKit csapatát. A felmérés napokon belül megtörtént, s bár közbejött a nyári szabadságolás, egymás között nagyon hatékonyan működött az információ átadás, így az igénybejelentés is hamar megtörtént. A kivitelező csapat időben , pontosan érkezett, s bár volt egy kis fennakadás, azt is nagyon gyorsan orvosolták. Bízunk benne, hogy hamarosan megkapjuk az üzemeltetési engedélyt, s minden villany gyújtásnál, fűtésnél megelégedéssel gondolunk a SolarKit munkatársaira, akiket jó szívvel ajánlunk napelem terveik megvalósításához."

Bondár László

"A projekt során végig rendkívül segítőkészek voltak. A telepítés napján a megbeszélt időpontban pontosan (8:00-kor) érkeztek, 8:15-kor már a tetőn voltak a szerelők. Annak ellenére, hogy az átlagosnál több panel került fel 12:45-kor már projekt zárással, papírmunkával és takarítással együtt le is vonultak a munkaterületről. Rendkívül elégedettek voltunk mind a szakértelmükkel, mind pedig a hozzáállásukkal. Csak ajánlani tudjuk őket."

M Gábor

"Az egyik legjobb cég, akivel valaha dolgom volt. A legjobb ajánlatot adták, mindenre azonnal és készségesen válaszoltak. Az értékesítő és az ügyfélkapcsolati menedzser munkája és hozzáállása külön kiemelendő. Semmi előnyük nem származott abból, hogy támogatással még a szaldós rendszerbe beleférjünk, de mégis úgy tették oda magukat, mintha a sajátjukról lenne szó. Hálás vagyok nekik, hogy még pont időben sikerült elrendezni. Akik a telepítést végezték szintén nagyon rendesek, gyorsak és precízek voltak. Összességében száz százalékban elégedett vagyok a céggel és bátran ajánlom mindenkinek."

Cseh Tamás

"Napelemet szerettem volna telepíttetni. Több céggel is beszéltem, végül a SolarKit-nél döntöttem. Teljesen tájékozott volt, minden kérdésre tudott választ adni. Amikor elkezdődött a szerződés kötés, a munka, majd a befejezés. Nem csalódtam. A kezdettől a végéig minden teljesen flottul ment, a szerelést végző szakemberek csodálatos munkát végeztek. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki pontos, szép, megbizható munkát szeretne."

Kubicsek Erzsébet

"Az első pillanattól kezdve éreztem hogy jó kezekbe kerültünk. A többi nagy cég lerázó kommunikációja helyett itt megbecsüléssel, barátságos, segítőkész hozzáállással fogadtak. Gyors szerződéskötéssel, profi drónos fotózással, dolgos kezű szakértő telepítő brigáddal könnyítve meg az életünket. Köszönöm ezt a nagyszerű tapasztalatot! Csak ajánlani tudom- ahogyan azt folyamatosan is teszem!"

Magony Zoltán

Ismerd meg a SolarKit elkötelezett és lelkiismeretes csapatát!

Büszkék vagyunk arra, hogy képzett szakembereinkkel dolgozunk együtt, akik minden projektet szenvedéllyel és precizitással végeznek. Tapasztalatunk és szakértelmünk garantálja, hogy a telepítés gördülékenyen és megbízhatóan történjen, így nyugodtan élvezheted az energiahatékonyság előnyeit. Ismerd meg csapatunkat, akik minden nap azért dolgoznak, hogy egy fenntarthatóbb jövőt hozzanak létre!

Értékesítés Plus Icon

Körmöczi Róbert

Értékesítési vezető

Csabai Márton

Értékesítő

Dunai Bence

Értékesítő

Ügyfélkapcsolat Plus Icon

Balogh Nóra

Ügyfélkapcsolati és projektmenedzsment vezető

Forró-Méhész Klára

Ügyfélkapcsolati menedzser

Király Nóra

Ügyfélkapcsolati asszisztens

Projektmenedzsment és telepítés

Plus Icon

Balogh Nóra

Ügyfélkapcsolati és projektmenedzsment vezető

Kis Máté

Műszaki projektmenedzser

Breier Péter

Műszaki előkészítő vezető

Bödör Balázs

Műszaki projektmenedzser

Nagykereskedelem

Plus Icon

Kerschbaummayer Eliza

Nagykereskedelmi menedzser

Tóth Kristóf

Nagykereskedelmi gyakornok

Karlo Grgic

Business Development Manager CR

Rákosi Tihamér

Business Development Manager RO

Poór Viktor

Nagykereskedelmi értékesítő

Beier András

Business Development Manager AT

Michal Hanzalik

Business Development Manager SK

Koszta János

Nagykereskedelmi értékesítő

Gal Patrik

Business Development Manager SL

Ötömösy István

Nagykereskedelmi értékesítő

Szarka Zoltán

Nagykereskedelmi értékesítő

Andrei Simori

Business Development Manager RO

Sagát Hugó

Nagykereskedelmi értékesítő

Raktár és Logisztika

Plus Icon

Novák László

Raktárvezető

Füredi Balázs

Stratégiai beszerző

Takács Zoltán

Stratégiai beszerző

Pénzügy és iroda Plus Icon

Gyémánt Csilla

Számviteli vezető

Szöllősi Henriett

Irodavezető és pénzügyi munkatárs

Puskás Nikolett

Pénzügyi munkatárs

Varjas-Nemes Amanda

Senior kontroller

dr. Banda Lívia

Ügyvéd

Marketing Plus Icon

Farkas Erika

CMO, marketing vezető

de Jager Roland

Digital marketing menedzser

Horváth László Tibor

Junior B2B marketing koordinátor

Lipták Kata

Junior marketing menedzser

Szabó-Perger Zsófi

Marketing menedzser

HR Plus Icon

Juhász Virág Janka

Junior HR generalista

Varga Kata

HR gyakornok

Vezetőink Plus Icon

Kiani Milán Dániel

Társtulajdonos, stratégiai vezető

Tóth Marcell

Társtulajdonos, CEO

Ferencz Róbert

Pénzügyi vezető

Balázs Benjámin

Kiskereskedelmi operatív vezető

Saska Ádám

CCO of Wholesale, kereskedelmi vezető

Fekete Vince

Chief of Technical Division

CÉGADATOK

Név

Solar Kit Hungary Kft

Székhely

1084 Budapest
Déri Miksa u. 6. 1. lház. 2. em. 2.

Cégjegyzékszám

Adószám

Bankszámlaszám

solar-kit-map-iroda

PARTNEREINK