solarkit-logo

Nagykereskedelem

Komplett napelemes rendszer anyagszükségleténék biztosítása, a lakosságitól a vállalati-ipari (C&I) szektorig. Értéknövelt B2B szolgáltatást nyújtunk, kiváló árakon, nemzetközi szállítással, kimagasló műszaki és telepítési támogatással.

Szervezze ki nekünk a beszerzését, bízza profikra a logisztikát!

soalrkit-distributor-line

TUDJUK MIRE VAN SZÜKSÉGE.

Megbízható üzleti partnerre az
Ön igényeire szabva

Szakértelem, ügyfélközpontúság, dinamizmus a fő értékeink. Missziónk, hogy partnereinknek stabil, megbízható és rugalmas forgalmazóként nyújtsunk piacvezető B2B szolgáltatást. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek magas minőségű rendszereket építeni gördülékenyen, versenyképes áron.

1

Évtizedes szakértelem az Ön szolgálatában

Kivitelezői- és kereskedői szakértelem ötvöződik: cégcsoportunk 2004-óta fejleszt a régióban napelemes erőműveket, és 4000+ saját megépített napelemes rendszer tapasztalatából építkezve, minden technikai, műszaki kérdést segítünk megoldani.

2

Minden egy kézből

Számos világmárka hivatalos, kiemelt státuszú forgalmazójaként a napelemes rendszerek teljes anyagszükséglete megtalálható kínálatunkban. Széles termékválaszték, 2000 nm raktárkészlet.

3

Mindig versenyképes árak

Közvetlenül a gyártók disztribútoraként nagy mennyiségben vásárolva, Huawei Gold, Deye Platinum, illetve SolaX és Tongwei márkák hivatalos disztribútoraként vevőinket is kedvező árakon tudjuk kiszolgálni. Tesztelje le árainkat!

4

Műszaki támogatás és tudásközpont a zökkenőmentes telepítésekért

Kiváló technikai támogatást nyújtunk partnereinknek 4000+ telepített rendszeren, illetve gyártó partnereink által közvetlenül képzett technikai osztályunk által. Folyamatosan bővülő oktató videó tár, workshopok, webinarok.

5

Villámgyors és hatékony ügymenet

Megszállottan törekszünk a villámgyors kommunikációra, azonnali kiszolgálásra, rövid szállítási határidőkre. Akár 60 percen belüli áruátvétel raktárunkból.

6

Pozitív partneri együttműködés

Jelenlegi aktív partnereink véleményei és élményei bizonyítják ügyfélközpontú- barátságos ugyanakkor professzionális hozzáálásunkat. Lojalitás jutalmazó kedvezmények és akciók.

retus-raktar

SZOLGÁLTATÁSAINK

Értéknövelt B2B napelem nagykereskedés a gördülékeny telepítésekért.

500+

Aktív nagykereskedelmi partner

150 MW+

Lefejlesztett, eladott kapacitás

7 MRD+

Árforgalom

TERMÉKKATEGÓRIÁK

solarkit-logo-png

Napelemek

A napelemek általunk gondosan kiválasztott forgalmazói között olyan elismert márkák sorakoznak fel, mint a TW Solar, Trina Solar, a Jinko Solar, a Longi, a Jinko Solar és a Risen. Kínálatunkban csak Tier1-es,monokristályos és full-black napelemek szerepelnek.

A gyártótól függően választhatja meg a panelek tulajdonságait – méret, hatásfok, hőmérsékleti együttható, NOCT-érték, hó- és szélterheléssel szembeni ellenállás, LCOE-együttható és továbbiak.

A napelemárak összehasonlítása érdekében az ár/Wp-et is elérhetővé tesszük.

Napelemeink
Invertereink-SolarKit
solarkit-logo-png

Inverterek, akkumulátorok és tartozékok

A SolarKit kínálatában csak magas minőségű, telepítőink által élesben, megfelelően tesztelt interverek és akkumulátorok találhatóak. A maximális hatékonyság és a kompatibilitás érdekében javasoljuk, hogy ugyanattól a gyártótól származó inverter+akkumulátor egységeket használjon.

solarkit-logo-png
Tartószerkezetek

Elkötelezettek vagyunk a minőség mellett nemcsak napelemek és kiegészítőik terén, hanem az azokat rögzítő rendszerek terén is. Ezért vagyunk a Mountkit tartószerkezetek hivatalos forgalmazói. A minőségi anyaghasználat és az elérhető ár mellett a Mountkit rögzítő konzolok egyszerű,  beszerelést is kínálnak.

solarkit-nagyker-telepitesrol-kep
Kiegeszitok
solarkit-logo-png
Villanyszerelés és egyéb kiegészítők

A praktikum, a gyorsaság és a biztonság vezényszavak mentén építjük villanyszerelési termékkínálatunk, amelyben a villanyszerelési munkálatok kulcskiegészítői megtalálhatók.

MÁRKÁINK

Videók

Fedezd fel folyamatosan bővülő YouTube csatornánkat, ahol hasznos videók várnak rád.

Mindent a hőszivattyúk, napelemek, klímák, EV töltők előnyeiről, működéséről, használatáról.

B2B Vásárlás folyamata

Hívjon minket bizalommal vagy írjon a b2b@solar-kit.eu címünkre.

1

Regisztráljon webshopunkban

2

Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és egyeztetik igényeit.

3

Nézzen körül a SOLARKIT webáruházban termék- és készletinformációért.

4

Adja le megrendelését a webshopon, vagy e-mailen, telefonon keresztül.

5

Logisztika: belföldi vagy nemzetközi furvarszervezés

6

Hűségprogram

Legyen regisztrált partnerünk!