NAPENERGIA PLUSZ PROGRAM

MÁR VAN ELŐREGISZTRÁCIÓD?

VÁLASZD A SOLARKIT-ET KIVITELEZŐNEK

Valószínűleg a legjobb műszaki tartalmat ajánljuk, teljes körű, maximális sebességű ügyintézéssel, pénzügyileg stabil és megbízható háttérrel, kiemelkedő színvonalú szaktudással.

SOLARKIT ELISMERÉSEK

MB-tobbszoros-logo-SolarKit

Innovatív márka kategóriában elnyerte a MagyarBrands elismerést.

dun-&-bradstreet-tanusitvany-logo-silver

SILVER - Pénzügyileg stabil vállalkozás a Dun & Bradstreet minősítése alapján.

Térjünk máris a lényegre!

Maximális műszaki tartalom

Alpha
Delta(1)-npp-csomagajanlat
Omega-npp-csomagajanlat

A csomagajánlatok tájékoztató jellegűek, a pályázati rendszerben a kiírásnak megfelelő formában feltöltött árajánlatok tekinthetők véglegesnek

Nem mindegy milyen kivitelezőt választasz!

Válassz minket, és élvezd a nyugalmat! A 10 év rendszergarancia és az 5 év kivitelezői garancia nálunk nem csak marketingfogás. Mi valóban hosszú távú elkötelezettséget vállalunk ügyfeleink iránt. Ha bármilyen kérdésed vagy problémád merülne fel a rendszer használata során, biztos lehetsz benne, hogy évekkel később is megtalálsz minket, és azonnal segítséget nyújtunk. Mi itt vagyunk – nem csak most, hanem a jövőben is.

MÁRKÁINK:

Nem ismerem a márkákat – honnan tudjam, hogy megbízható?

 • 2022-ben a napelemes inverterek terén 29%-os piaci részesedéssel piacvezetők voltak
 • Mára már több mint 1000 nemzetközi partnerrel állnak kapcsolatban
 • Az év minden napján, 0-24 elérhető Huawei support
 • Az általunk telepített több mint 2.500 Huawei rendszerből mindössze 3 invertert kellett garanciában cserélni meghibásodás miatt
 • A Solar Kit 2023-ban elnyerte a Huawei Gold Enterprise Patner elismerést és a legnagyobb Huawei disztribútor lett Magyarországon
 • Teljes gyártási- és tesztelési felszereléssel rendelkeznek, így a globális napelemes inverter piac meghatározó szereplői
 •  “Év Legjobb Inverter gyártója” vagy az “Energetikai Innováció Díja” nyertesek
 • Saját akkreditált, TÜV engedélyezésre is alkalmas laborral rendelkeznek
 • Invertereik szél- vagy dízelgenerátort is képesek kezelni, így valódi szigetüzem is megvalósítható
 • A Solar Kit a legnagyobb Deye disztribútor lett 2023-ban Magyarországon és nagykereskedésünknek köszönhetően azonnali raktárkészlettel rendelkezünk Deye termékekből
 • Több mint 100 nemzetközi szabadalommal és több mint 30 szabadalmaztatott találmánnyal rendelkeznek
 • Több mint 2.000 fős cégméret, ebből 600 csak a kutatás és fejlesztés részlegen dolgozik
 • 2020 óta saját akkreditált, TÜV engedélyezésre is alkalmas laborral rendelkeznek
 • 2019-2023 TOP PV inverter és tároló díj
 • 2021 Red Dot Design díj
 • A Solar Kit 2023 óta hivatalos SolaX disztribútor és nagykereskedésünknek köszönhetően azonnali raktárkészlettel rendelkezünk SolaX termékekből
 • A világ legnagyobb napelem-cella gyártója
 • Az általuk gyártott cellákat több ismert márka is felhasználja napelem paneljeikben (pl. JinKo)
 • A napelem modulokhoz szükséges összes alkatrészt gyártják
 • A napelem paneljeiket mára már az összes kontinensre exportálják
 • A Solar Kit hivatalos Tongwei disztribútor, és nagykereskedésünknek köszönhetően azonnali raktárkészlettel rendelkezünk Tongwei termékekből

Támogatási kérelem akár 3 nap alatt!

MIT KELL TENNIE?

1. Hivatalos kivitelezői árajánlat
Az előregisztrációs kérelem hivatalos elfogadása után megnyílik a lehetőség, hogy maximum 3 napelemes kivitelező cégtől a pályázat rendszerén belül ajánlatot kérjen, és a rendszeren belül elfogadott árajánlattal választ kivitelezőt.

2. Szerződés a kivitelezővel

3. Csatlakozási kérelem
Az áramszolgáltató felé benyújtott csatlakozási kérelem a támogatási kérelem beadásához feltétel. Ezzel Önnek nincs dolga, a Solar Kit az áramszolgáltatói ügyintézést teljes mértékben elvégzi, extra költség nélkül.

4. Támogatási kérelem beadása
Szükséges hozzá:
• Rendszerben elfogadott kivitelezői árajánlat,
• Mindkét fél által aláírt vállalkozási szerződés
• Áramszolgáltatói csatlakozási kérelem

Optimális esetben az ajánlatkéréstől akár 3 nap alatt eljuthat velünk a támogatási kérelem beadásáig!

Gyorsítsa a folyamatot azzal, hogy kitölti a műszaki adatbekérőt és átnézi, elfogadja a SolarKit ÁSZF-et, így, amennyiben végül minket választ a rendszerben, szinte azonnal be tudja adni a támogatási kérelmet!

nepelem-telepites-solarkit

Te is arra vágysz, hogy a bonyolult pályázati folyamattal a legkevesebb tennivalód legyen?

Jó helyen jársz!

Nálunk nem fogsz találkozni gép hanggal a telefonban, amikor segítségre van szükséged, mivel minden pályázónak dedikált kapcsolattartó biztosítja, hogy minden simán menjen és az összes kérdésére választ kapj.

 • Dedikált kapcsolattartó kíséri végig a pályázatod, majd a kivitelezés útján
 • Műszaki és pályázati előminősítés
 • Szolgáltatói engedélyeztetés teljes körű ügyintézése
 • Helyszíni műszaki, megvalósíthatósági és gazdaságossági szaktanácsadás
 • Pályázat benyújtásának teljes körű támogatása
 • Megfelelő információ a megfelelő időben: nem kell az internetet feltúrni, mindenről időben és érthetően tájékoztatunk
iroda

Hogyan maxolható ki a pályázat?

A pályázati kiírásban megadott rendszerkövetelményeknek ugyan minden esetben meg kell felelnie a kivitelezők által adott rendszereknél, ez azonban nem mindig jelenti azt, hogy az elérhető legjobb ár-érték arányt kapjuk a pénzünkért. Melyek azok a szempontok, amiket érdemes figyelni?

Egyszerűen leírva – szimmetrikus inverterrel pénzt veszíthetünk, miközben termel a napelemes rendszerünk, az aszimmetrikus inverterrel pedig akár teljesen fedezhetjük a pillanatnyi fogyasztásunkat. A SolarKit 5 kW-os csomagjai minden esetben aszimmetrikus invertert tartalmaznak, és elérhető lett a pályázat keretein belül az új aszimmetrikus Huawei inverter is!

Jól csengő alacsony árak helyett mindig ellenőrizzük a műszaki tartalmat. A jövőálló csomagajánlatok a pályázat adta keretek maximális kihasználására törekednek. A SolarKit-nél minden csomag a maximumot tartalmazza: 

Az inverter teljesítménye: max 5 KW

Sok esetben láthatunk 4 kW-os inverterrel kínált rendszereket, amelyek elfogadhatóak, azonban a nagyobb, 5 kW teljesítményű inverterrel hosszabb távon jobban járunk.

Az akkumulátor kapacitása: max 10,2 kWh

Az akkumulátorok maximum a teljes kapacitásuk 50%-át tudják leadni a rendszerünkbe, ezért a kisebb akkumulátorokkal nem tudjuk hatékonyan a napi fogyasztásunk megtámogatni. 

Az akkumulátor kompatibilitása az inverterhez

Valószínűleg kevesen gondolnak arra, hogy egy adott inverter nem mindig kompatibilis a különböző akkumulátorokkal. A Solar Kit csak olyan csomagokat ajánl, amelyek az adott inverterhez való, saját gyári akkumulátorral lesznek szerelve és figyelembe vesszük az adott márkával való tapasztalatunkat is.

A napelem panelek összteljesítménye

A napelem panelek darabszámával úgy érdemes számolni, hogy az összteljesítmény meghaladja az inverter maximális teljesítményét, a pályázati kiírás megenged max 120%-ot. Ezzel biztosítható, hogy még kissé felhős időben is, amikor kevesebbet termelnek a napelemek, a rendszerünk meg tudja termelni a nekünk szükséges árammennyiséget.

Az éves szaldó elszámolásban egyáltalán nem érte meg akkus rendszert szereltetni, mivel maga a áramhálózat is egy nagy energiatárolóként funkcionált, és gyakorlatilag fölösleges megoldás lett volna egy helyi akkumulátorral kiegészíteni. A Solar Kit-nél több nagyteljesítményű akkumulátoros rendszert építettünk a vállalati szektorban, majd az ezekkel járó tapasztalatból finomítottuk termékválasztékunkat és kivitelezési technikánkat. Számos kivitelezőnek valószínűleg csak pár darab energiatárolós rendszerrel van tapasztalata, ami egy 25-30 évre tervezett rendszer esetén hátrányt és kockázatot jelenthet.

Számos elismerés bizonyítja, hogy a Solar Kit hosszú távon megbízható partner. 

Ezüst minősítésű, pénzügyileg stabil Dun&Bradstreet értékelése, és a HVG-Céginformáció.hu arany tanúsítványa is megerősíti, hogy fizetőképes és biztonságos cég, emellett számos megbízható, első osztályú minőségű napelem és inverter márka legnagyobb disztribútorai vagyunk Magyarországon, így a 10 év garancia időtartama alatt sem fog csődbe menni. 


A tőkeerőnk miatt a pályázatos  napelemes rendszerek kivitelezésével nem kell várnunk az állami kifizetésekre, nem az önerőből finanszírozzuk sem a raktárkészletet, sem a kivitelezéseket. A támogatói okirat megérkezése után máris elkezdjük szervezni a telepítést.

100% igényesség, 0% hanyagság

Olyan rendszereket építünk, amelyek akár 30+ évig működnek. A stabil, megbízható rendszerek telepítése precíz odafigyelést igényel, kapkodás és felületes teljesítés nem fér bele. A SolarKit ezért korlátozott, maximum 1000 pályázat kivitelezését vállalja a pályázatban, ,mert a kivitelezések minőséget számunkra elsődleges és nem tűr kompromisszumot

RÓLUNK MONDTÁK

350+

Google vélemény

4,8

Értékelés

"Kár, hogy csak 5*-ig lehet értékelni, sokkal többet érdemel a SolarKit. 😉 Minden munkafolyamat és az ügyintézés profin zajlott, kérdéseimre azonnal választ kapok. Kedves és segítőkész ügyfélkezelés, tényleg nagyszerű csapat, már alig várjuk az új villanyórát és a rendszer bekapcsolását. 🙂 És nem mellékesen, áraik jelentősen kedvezőbbek voltak a többi ajánlathoz képest, örülök, hogy rájuk bíztuk a házunk napelemes rendszerének kivitelezését, eddig minden kifogástalan. Igazán jó szívvel ajánlom őket, ha igazán profi napelemes céget keresel, most megtaláltad. 😉 Külön köszönet Mártonnak és Bencének a sok segítségért."

Szigeti Zoltán

"Több céget néztem meg, őket választottam. Átlagos méretű családi házas napelemet akartam, saját otthonomra. Korrekt, jó áron jó termékekkel dolgoznak, rugalmasan. Az ajánlattól a problémák megoldásáig készségesen, mellébeszélések nélkül, kifejezetten szakszerűen szervezték, csinálták végig a kivitelezést, kísérték az átadás végéig. Nem mindegy, kit választ az ember. Jó volt a SolarKit-et választani!"

Bleier András

"Amint felmerült gondolatainkban a napelem , ismerőseink tapasztalatára alapozva kerestük meg a SolarKit csapatát. A felmérés napokon belül megtörtént, s bár közbejött a nyári szabadságolás, egymás között nagyon hatékonyan működött az információ átadás, így az igénybejelentés is hamar megtörtént. A kivitelező csapat időben , pontosan érkezett, s bár volt egy kis fennakadás, azt is nagyon gyorsan orvosolták. Bízunk benne, hogy hamarosan megkapjuk az üzemeltetési engedélyt, s minden villany gyújtásnál, fűtésnél megelégedéssel gondolunk a SolarKit munkatársaira, akiket jó szívvel ajánlunk napelem terveik megvalósításához."

Bondár László

"A projekt során végig rendkívül segítőkészek voltak. A telepítés napján a megbeszélt időpontban pontosan (8:00-kor) érkeztek, 8:15-kor már a tetőn voltak a szerelők. Annak ellenére, hogy az átlagosnál több panel került fel 12:45-kor már projekt zárással, papírmunkával és takarítással együtt le is vonultak a munkaterületről. Rendkívül elégedettek voltunk mind a szakértelmükkel, mind pedig a hozzáállásukkal. Csak ajánlani tudjuk őket."

M Gábor

"Az egyik legjobb cég, akivel valaha dolgom volt. A legjobb ajánlatot adták, mindenre azonnal és készségesen válaszoltak. Az értékesítő és az ügyfélkapcsolati menedzser munkája és hozzáállása külön kiemelendő. Semmi előnyük nem származott abból, hogy támogatással még a szaldós rendszerbe beleférjünk, de mégis úgy tették oda magukat, mintha a sajátjukról lenne szó. Hálás vagyok nekik, hogy még pont időben sikerült elrendezni. Akik a telepítést végezték szintén nagyon rendesek, gyorsak és precízek voltak. Összességében száz százalékban elégedett vagyok a céggel és bátran ajánlom mindenkinek."

Cseh Tamás

"Napelemet szerettem volna telepíttetni. Több céggel is beszéltem, végül a SolarKit-nél döntöttem. Teljesen tájékozott volt, minden kérdésre tudott választ adni. Amikor elkezdődött a szerződés kötés, a munka, majd a befejezés. Nem csalódtam. A kezdettől a végéig minden teljesen flottul ment, a szerelést végző szakemberek csodálatos munkát végeztek. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki pontos, szép, megbizható munkát szeretne."

Kubicsek Erzsébet

"Az első pillanattól kezdve éreztem hogy jó kezekbe kerültünk. A többi nagy cég lerázó kommunikációja helyett itt megbecsüléssel, barátságos, segítőkész hozzáállással fogadtak. Gyors szerződéskötéssel, profi drónos fotózással, dolgos kezű szakértő telepítő brigáddal könnyítve meg az életünket. Köszönöm ezt a nagyszerű tapasztalatot! Csak ajánlani tudom- ahogyan azt folyamatosan is teszem!"

Magony Zoltán

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG MINDEN LÉPÉSBEN

Bízd napelemes rendszered telepítését lelkiismeretes szakértőkre!