solarkit-logo
solarkit-logo-color-feher

CSÖKKENTSD TE IS A HAVI VILLANYSZÁMLÁD KÖLTSÉGÉT!

Kiváló ár-érték arányú napelem rendszereinkkel azonnali megtakarítás és hosszú távú fenntarthatóság vár!

Napelem otthonra


Kérj ingyenes tanácsadást szakértőinktől, és találjuk meg együtt a legjobb megoldást Neked és ingatlanodnak:

Közvetlenül a legjobb gyártóktól szerezzük be a termékeket, így garantáljuk, hogy a legkorszerúbb technológiát is kedvezó áron kaphatod meg. A részletes, átlátható költség- és megtérülési kalkulációink segítenek abban, hogy informált és megalapozott döntést hozz, miközben hosszú távú megtakarítást és fenntarthatóságot biztosítunk.

4000+

Elégedett ügyfél, vállalat, nagykeresedelmi partner

150 MW+

Lefejlesztett, eladott kapacitás

80+

Fős csapat, saját kivitelezői gárda​

3 év

kivitelezői garancia

2000 m²

Raktárkészlet

Akár 30 év

gyártói napelem teljesítmény garancia

solarkit-minoseg-profi-munka

Megbízhatóság és kiválóság – Elkötelezettek vagyunk a precíz és hibamentes napelemes telepítés mellett!

Saját, tapasztalt kivitelezői csapatunkkal garantáljuk a kifogástalan munkavégzést és hosszú távú támogatást. A felmerülő hibákat elismerjük és gyorsan orvosoljuk, így biztos lehetsz abban, hogy napelemes beruházásod jó kezekben van.

SOLARKIT ELISMERÉSEK

MB-tobbszoros-logo-SolarKit

Innovatív márka kategóriában elnyerte a MagyarBrands elismerést.

dun-&-bradstreet-tanusitvany-logo-silver

SILVER - Pénzügyileg stabil vállalkozás a Dun & Bradstreet minősítése alapján.

solarkit-elismeresek-ujra-javitott

Kérdésed van? Kérj visszahívást!

Zökkenőmentes kommunikáció a projekt teljes ideje alatt – Kijelölt, személyes kapcsolattartó segít a teljes folyamat során!

Kijelölt kapcsolattartóddal egyszerűen és hatékonyan kezelhetsz minden kérdést vagy problémát. Személyre szabott támogatásunkkal biztosítjuk, hogy minden folyamat zökkenőmentes és átlátható legyen számodra.

Body-inter
solarkit-ugyfelkapcsolat-klari-nori
sok-review-google-solarkit

Több mint 350 valós Google értékeléssel rendelkezünk

RÓLUNK MONDTÁK

350+

Google vélemény

4,8

Értékelés

"Az első pillanattól kezdve éreztem hogy jó kezekbe kerültünk. A többi nagy cég lerázó kommunikációja helyett itt megbecsüléssel, barátságos, segítőkész hozzáállással fogadtak. Gyors szerződéskötéssel, profi drónos fotózással, dolgos kezű szakértő telepítő brigáddal könnyítve meg az életünket. Köszönöm ezt a nagyszerű tapasztalatot! Csak ajánlani tudom- ahogyan azt folyamatosan is teszem!"

Magony Zoltán

"Amint felmerült gondolatainkban a napelem , ismerőseink tapasztalatára alapozva kerestük meg a SolarKit csapatát. A felmérés napokon belül megtörtént, s bár közbejött a nyári szabadságolás, egymás között nagyon hatékonyan működött az információ átadás, így az igénybejelentés is hamar megtörtént. A kivitelező csapat időben , pontosan érkezett, s bár volt egy kis fennakadás, azt is nagyon gyorsan orvosolták. Bízunk benne, hogy hamarosan megkapjuk az üzemeltetési engedélyt, s minden villany gyújtásnál, fűtésnél megelégedéssel gondolunk a SolarKit munkatársaira, akiket jó szívvel ajánlunk napelem terveik megvalósításához."

Bondár László

"Az egyik legjobb cég, akivel valaha dolgom volt. A legjobb ajánlatot adták, mindenre azonnal és készségesen válaszoltak. Az értékesítő és az ügyfélkapcsolati menedzser munkája és hozzáállása külön kiemelendő. Semmi előnyük nem származott abból, hogy támogatással még a szaldós rendszerbe beleférjünk, de mégis úgy tették oda magukat, mintha a sajátjukról lenne szó. Hálás vagyok nekik, hogy még pont időben sikerült elrendezni. Akik a telepítést végezték szintén nagyon rendesek, gyorsak és precízek voltak. Összességében száz százalékban elégedett vagyok a céggel és bátran ajánlom mindenkinek."

Cseh Tamás

"Kár, hogy csak 5*-ig lehet értékelni, sokkal többet érdemel a SolarKit. 😉 Minden munkafolyamat és az ügyintézés profin zajlott, kérdéseimre azonnal választ kapok. Kedves és segítőkész ügyfélkezelés, tényleg nagyszerű csapat, már alig várjuk az új villanyórát és a rendszer bekapcsolását. 🙂 És nem mellékesen, áraik jelentősen kedvezőbbek voltak a többi ajánlathoz képest, örülök, hogy rájuk bíztuk a házunk napelemes rendszerének kivitelezését, eddig minden kifogástalan. Igazán jó szívvel ajánlom őket, ha igazán profi napelemes céget keresel, most megtaláltad. 😉 Külön köszönet Mártonnak és Bencének a sok segítségért."

Szigeti Zoltán

MÁRKÁINK:

disztrikutor-logo-csik

A beruházási folyamat
lépései

Egy napelemes rendszer komoly beruházás, ezért szerettük volna lépésről-lépésre bemutatni a folyamatot, hogy később ne érjenek meglepetések.  

1

Előzetes árajánlat, ingyenes szakértői konzultáció

Az áramfogyasztás és az ingatlan adottságai alapján összeállítjuk a műszaki tartalmat és kalkulátorunk segítségével előzetes árajánlatot adunk az általunk javasolt legjobb ár-érték arányú rendszerrel.

2

Helyszínfelmérés, műszaki konzultáció

Helyszíni felmérés során szakértőink drónfelvételeket készítenek, megvizsgálják a tető adottságait, 
valamint a ház elektromos hálózatát, a mérőhely kialakítását.

3

Pontos árajánlat

A műszaki paraméterek alapján elkészítjük a pontos árajánlatot. Hozam-előrejelzéssel és panelkiosztás tervvel
segítünk téged a döntésben.

4

Szerződéskötés, projekt indítás

Sikeres megegyezést követően elektronikus úton felvesszük az adataid és kényelmesen, online szerződünk.
Ekkor esedékes 40% előlegszámla.

5

Áramszolgáltatói igénybejelentés és MGT

A szükséges dokumentumok birtokában elindítjuk az engedélyeztetést. 30-90 napos elbírálás után megérkezik a Műszaki Gazdasági Tájékoztató (MGT),
ezután esedékes a második, 30%-os előlegszámla.

6

Csatlakozási dokumentáció készítése

Az MGT alapján összeállítjuk a csatlakozási tervet, melyet benyújtunk a szolgáltónak elbírálásra. A jóváhagyást követően kitűzzük a kivitelezés napját, melyről előzetesen egyeztetünk veled.

7

Napelemes rendszer telepítése

Az installáció napján 3-4 fős kivitelező szakemberből és villanyszerelőből álló csapatunk elvégzi a telepítést, megmutatja a rendszer kezelését. Célunk, hogy hibátlan rendszert adjunk át.

8

Készre jelentés

A telepítést követően általában 8-10 napon belül készre jelentjük a rendszert az áramszolgáltatónak. Kiállítjuk a teljesítési igazolást az elvégzett munkáról,melynek
aláírását követően esedékes a végszámla.

9

Áramszolgáltatói szerződésmódosítás és mérőóra csere

Sikeres készre jelentés után az áramszolgáltató 15 napon belül elküldi Önnek az új hálózathasználati szerződést aláírásra. Ezután a szolgáltató munkatársai előre egyeztetett időpontban
cserélik a mérőórát.

10

Rendszer bekapcsolása

A rendszert a mérőóra csere, vagy felprogramozás után az áramszolgáltató munkatársa kapcsolja fel. A folyamat végére érve elindulhat a környezetbarát, megújuló energia termelése.

Miért érdemes a Solar Kit-et választanod?

solarkit-mi-mit-adunk-garancia-minőség

Ők fognak segíteni az ajánlatkérés során

kormoczi-robert

Körmöczi Róbert

csabai-marton

Csabai Márton

Dunai-Bence

Dunai Bence

+36 30 254 9025

bence.dunai@solar-kit.hu

Továbbra is bizonytalan vagy?
Ügyfeleink az alábbi kérdéseket teszik fel nekünk a leggyakrabban telepítés előtt

Igen, ráadásul a 2024. január 15-én induló Napenergia Plusz program keretében most 66% támogatás nyerhető el széles körben, ami azt jelenti, hogy pl. egy 5 millió értékű akkumulátoros napelemes rendszer 1,5 millió Ft önrésszel már megvalósítható lehet. Cégunk a programban hivatalosan regisztrált kivitelező, részletekért regisztrálj ingyenes konzultációra!

  • A napelemeket az utóbbi évtizedben már 35-40 éves időtartamra tervezik, és többnyire olyan akár szélsőséges időjárást is jól tűrő anyagokból állnak, mint a jégesőnek is ellenálló edzett üveg, a rozsdamentes acél, az alumínium vagy az UV sugárzás álló solar-kábelek.

    A napelemgyártás technológiája ma már lehetővé teszi a hosszú élettartamú paneleket, és ez csak egyre tovább fog fejlődni.

    A jelenleg forgalomban levő napelem inverterek élettartama 10-15 év körül mozog, különösképp a magas minőséget képviselő gyártók inverterei, mint amelyeket a SolarKit forgalmaz.

    Ökölszabály, hogy érdemes jobb minőséget választani egy napelemes beruházásnál, hogy a rendszer 35-40 éven át úgy termelje ingyenesen az energiát, hogy semmi gondunk nincs vele.

Sok kockázatos, vagy alacsony kamatozású befektetéssel ellentétben egy napelemes rendszernek 8-11%-os megtérülése lehet, minél több fogyasztást váltunk ki napelemes rendszerrel, ez a szám annál nagyobb. Mai energiárakon számolva elmondható, hogy megközelítőleg 8-10 év egy napelemes rendszer megtérülési ideje. Ezt csökkentheted, ha támogatást veszel igénybe a telepítéshez, amelyhez nagyon jó lehetőség 2024. január 15-től a Napenergia Plusz Program.

A megtérülésen kívül egy nagyon fontos érv a napelemes-rendszer mellett, az energiafüggetlenség – energiabiztonság. Ha rendelkezel helyben megtermelt energiával, az mindenképpen megnyugtató érzés Te és családod számára.

Nagyon sok tényező befolyásolja a termelést: napelem méret, tájolás, árnyékhatások, dőlésszög stb. A Solar Kit-nél egy személyes konzultációt követően, egy speciális autoCAD alapú tervezőprogrammal megrajzoljuk a házad, rá a napelemeket, figyelembe véve a helyi sajátosságokat, és így +- 5% pontossággal megkapjuk, hogy mit fog termelni a rendszer. Közel 4000 telepítéssel a hátunk mögött magabiztosan tudjuk mondani, hogy a becsléseink teljesen pontosak.

A napelemes rendszer a felhőtlen, napsütéses időszakban termel leghatékonyabban. Felhős idő esetén kisebb mennyiségű energiát képes előállítani. Bárminemű árnyékolás is nagyban tudja rontani a teljesítményt, ha ez elkerülhetetlen a tető adottságai miatt, érdemes smart rendszerben gondolkozni, mely képes a napelem táblák külön szabályozására is.

Minden installációhoz többemberes profi telepítő csapatot küldünk, kiegészülve tapasztalt, minősített villanyszerelővel.
A tető héjazata határozza meg a tartószerkezet típusát, minden esetben különösen figyelünk a statikai és állagvédelmi szempontokra. Egy napelem súlya átlagban 20 kg, egyenletesen elosztva a tetőn ezek nem jelenthetnek problémát.

A napelemes rendszer telepítésének lépései:
– A tartósíneket rögzítő, minőségi, edzett acél kampók felszerelése az előzetesen statikailag ellenőrzött cseréptető tartószerkezetére vagy gerendázatára.
– A napelem rendszer szerkezetét tartó, nem korrodáló alumínium sínek felhelyezése a rögzítő kampókra.
– A napelemtáblák elhelyezése és megfelelő rögzítése a tartósíneken.
– A hálózat méretének és teljesítményének megfelelő inverter, illetve esetlegesen akkumulátor felszerelése.
– Villanyszerelési munkák: kábelezés, panelek, inverter, hálózat összekötése.

MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG MINDEN LÉPÉSBEN

Bízza napelemes rendszere telepítését lelkiismeretes szakértőkre!

Saját, tapasztalt kivitelezői csapatunkkal garantáljuk a kifogástalan munkavégzést és a hosszú távú támogatást.

 

elismeresek