solarkit-logo

Miért éri meg vállalkozásoknak a napelem?

Termelje meg villamosenergia igényét saját ingatlanán!

Miért éri meg a cégeknek napelemes- és hőszivattyús rendszerre beruházni?

  • Alacsonyabb működési költségek. – Csökkentse fix működési költségeit napelemmel és hőszivattyúval.
  • Hosszútávú függetlenedés a dráguló energiaáraktól. – Ne legyen kiszolgáltatva a világpiaci dárgulásnak.
  • Gyorsan megtérülő és időtálló beruházás. – Napelemekre 25 év teljesítménygaranciát adunk.
  • Környezettudatos választás. – Csökkentse károsanyag kibocsátását.
  • Területkihasználás – Használja ki ingatlanja tetejét, vagy földterületét.
 

Fontos: A napelemes rendszerek telepítését minden esetben felmérés és egyedi, személyre szabott árajánlat előzi meg. 

Szolgáltatásunk teljeskörűen lefedi a beruházást. Projektmenedzsment, pályázati források felhasználása, csatlakozási tervezés, engedélyeztetés, kulcsrakész kivitelezés.

Nézzünk meg konkrét számokat! 

Ha például 225. 000 Ft havi átlagos villanyszámlánk van, akkor évi 2 700 000 Ft-ot fizetünk az elektromos áramért, és 50 kW-os rendszerre van szükségünk, hogy fedezzük az éves energiaszükségletünket. Egy ekkora rendszer kb. 15 M + ÁFA Ft. A megtérülés tehát: 15 M Ft/2 700 000 Ft = 5 és fél év. Támogatások igénybevételével tovább csökkenthető a megtérülési idő. 

A beruházást követően szinte karbantartásmentesen üzemeltetheti rendszerét, melyhez 25 éves napelem teljesítmény garanciát nyújt a gyártó.

Elszámolási rendszer 50 kW felett

A Solar Kit háztartási méretű kiserőművek (HMKE) és nagyfogyasztók számára szükséges visszwatt védelmes napelemes rendszerek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik.

Ipari fogyasztók esetén kérje szakembereink segítségét, ahol személyreszabott megtérülési számításokkal, többek között a negyedórás fogyasztási adatokat elemezve készítik el a beruházási tervet az optimális műszaki- és üzleti megoldást.

Néhány kiemelt Solar Kit telepítés

Játszópark Kft. – 38, 4 kW-os napelemes rendszer. (A beruházás kb. 5 év alatt térül meg.)

SolarKit-referencia
Ügyfél vélemény: 

„Cégünk játszótéri eszközök és gumilapok gyártásával foglalkozik. Mivel cégünk régóta elkötelezett a környezet tudatos gyártás mellett a következő lépés a napelem rendszer kiépítése volt.

Az adatok alapján egyértelmű vált, hogy érdemes számunkra a beruházást. Ezután a legjobb ajánlatot adóval, azaz a Solar Kit-tel szerződtünk. A beüzemelésre tavaly októberben került sor. Az üzemelés azóta zavartalan. Az idei év kedvező időjárása és napos óráinak száma miatt a rendszer messze túlteljesítette a várakozásainkat és a ti becsléseitek. Az üzemeltetés rendkívül könnyű, nem merült fel semmilyen technikai probléma. Az inverter is meglepően halk, az üzemi környezetben fel sem tűnik. „ 

solarkit-referencia-38kW-jatszopark

Petrucz Transz Kft. – 50 kW-os napelemes rendszer

Ügyfél vélemény: 

„A Petrucz Transz Kft. Nyírbátori telephelyére napelemes rendszer telepítését tervezte, ezzel a megújuló energiaforrással a telephely energiafelhasználásának nagyobb hányadát szerette volna kiváltani. A napelemes energia, mint tudjuk a környezetre és az élőlényekre ártalmas gázokat és melléktermékeket nem bocsát ki, a Kft ezzel szeretett volna hozzájárulni a globális szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez, az üvegházhatás mérsékléséhez. Természetesen az elsődleges irányelveken túl, a telephelyen a szükséges energiafelhasználás gazdaságossága sem elhanyagolható szempontként szerepelt.  A Kft. telephelyén a napelemes rendszer kivitelezési munkálataihoz, ajánlás alapján a Solar Kit Hungary Kft. közreműködését választotta. 

solarkit-referencia-50kW-petrucz-2

A Solar Kit Hungary Kft. munkatársai az 50 kw-os napelemes rendszer kiépítésével kapcsolatban pontos, szakszerű, gyors, munkát végeztek. A teljesség igénye nélkül kiemelném: 

  • minden adminisztratív tevékenységet – tervezés, engedélyeztetés, kiépítés utáni üzembe helyezés stb. – elvégeztek. 
  • a kivitelezéshez szükséges anyagok mindennemű logisztikai feladatait végezték. 
  • a rendszer kiépítése rövid időt vett igénybe, a telephelyen történő napi munkavégzés nem volt akadályozva. 
  • a rendszerhez tartozó vezetékek, bekötések vizuálisan is minőségi munkát takarnak, a kiépítés után a hulladék elhelyezésről is gondoskodtak. 

 

A Solar Kit Hungary Kft. munkatársai a kivitelezést, üzembehelyezést követően is készségesen álltak rendelkezésünkre a gyakorlati alkalmazás, rendszer megismerés terén. Interneten elérhető felületükön a rendszer folyamatos működését, teljesítményadatait folyamatosan megtekinthetjük. Ezen teljesítményadatokból is látható, a kiépített rendszer a megadott paramétereket maximálisan teljesíti.  Köszönjük Solar Kit Hungary Kft!” – Petrucz István, ügyvezető.

Max-Design Exhibition Kft. – 50 kWp-es napelemes rendszer

solarkit-referencia-kkv-vallalati

HMKE esetében a telepíthető inverter max mérete 50 kW, amire még szaldós elszámolás vonatkozik.