solarkit-logo

Napelem vállalatoknak

Spóroljon a fix költségeken megújuló energiával!

VÁLASSZA KI AZ ÖNNEK MEGFELELŐ RENDSZERMÉRETET!

50 kW rendszerméretig

Nem az a kérdés, hogy megéri-e a megújuló energia,

hanem az, hogy hány millió forintot veszít a vállalat, ha nincs?

50 kW rendszerméretig a vállalati szektorban is HMKE besorolású rendszert telepítünk

A vállalati napelemes rendszerek 50 kW teljesítményig ugyanolyan besorolást kapnak, mint a lakossági méretű rendszerek. Ennek értelmében engedélyeztetésük is lényegesen egyszerűbb, illetve nem kell visszwattos rendszerként üzemelni, a lakossági HMKE-vel (Háztartási Méretű Kis Erőművel) egyetemben bruttó elszámolásba kerülhetnek. A bruttó elszámolás egyik kulcseleme a visszwattal ellentétben, hogy vissza lehet táplálni a hálózatba a megtermelt, de el nem használt, áramot.

Tehát az el nem használt energia nem vész el. Az új szabályozások értelmében az áramszolgáltatótól a reiszcsökkentés szerint meghatározott áron veszi meg vállalkozása az áramot, míg az el nem használt energiát eladja neki. Az elszámolási időszakban az áramszolgáltató összeveti, mennyi energiát adtunk el neki és mennyit fogyasztottunk el, ennek a különbözetéről állít ki számlát.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégcsoportunk vállalati ügyfelek számára komplex energetikai szolgáltatást nyújt

Tetőre telepítés

tetore-telepites-napelem-vallalatoknak

Földi telepítés

telepites-referencia-foldi-teto

Kombinált napelemes-hőszivattyús rendszer

kombinalt-hoszivattyu-telepites-napelem

CÉGCSOPORTUNK

4000+

Elégedett ügyfél, vállalat, nagykeresedelmi partner

150MW+

Lefejlesztett, eladott kapacitás

80+

Fős csapat, saját kivitelezői gárda​

2000 m²

Raktár

RÓLUNK MONDTÁK

350+

Google vélemény

4,8

Értékelés

Mivel cégünk régóta elkötelezett a környezettudatos gyártás mellett, fonos lépés volt egy napelemrendszer kiépítése. Ebben a mai energiaválságos világban jó érzés, biztonságot ad most annak, akinek van saját energia ellátása.

Játszópark Kft.

Fogaskerekek és egyéb gépalkatrészeket gyártó üzemünk számára kerestünk megoldást az elszálló energia-árakra. Olyan céget kerestünk aki kellő szakértelemmel rendelkezik az ipari méretű napelemes rendszerek kivitelezésében, jó minőségű alapanyagokkal dolgoznak, versenyképes árakon. Szerencsére megtaláltuk a Solar- Kit csapatát, akik a várakozásokon felül teljesítették az elvárásainkat. Kezdésnek egy 50 kW rendszert telepítettek, melyet plusz 15 kW bővíteni fogunk a közeljövőben. Ezúton is köszönöm a csapatnak az elvégzett munkát, és bátran ajánlom őket mindenkinek.

Rák és Rák Bt.

Szadai üzemünkbe telepítettek egy 50+20 kW-os rendszert, 10 KW akkumulátorral, amivel több millió forintot tudunk spórolni. Minden folyamat könnyen és gördülékenyen zajlott. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt az egész projekt folyamán. Bátran ajánljuk a SolarKit-et akár nagyobb napelemes rendszer telepítésére.

Modul Kft.

Egy nagyon felkészült csapat dolgozott nálunk. Szerelés közben sok apróságra felhívták a figyelmem. Nem a felmerülő problémán járt az eszük, hanem a megoldáson, és ami a legfontosabb a rossz idő ellenére is vidámak voltak. Nem bántam meg, hogy velük dolgoztattam!

Ungi Bt.

A SolarKit Hungary Kft. munkatársai a kivitelezést, üzembehelyezést követően is készségesen álltak rendelkezésünkre a gyakorlati alkalmazás, rendszer megismerés terén. Interneten elérhető felületen a rendszer folyamatos működését, teljesítményadatait folyamatosan megtekinthetjük. Ezen teljesítményadatokból is látható, a kiépített rendszer a megadott paramétereket maximálisan teljesíti

Petrucz Trans Kft.

REFERENCIÁINK

Solar-Kit-vallalati-referencia

Település: Budapest

Rendszerméret: 21,32 kW

SolarKit-vallalati-napelem

Település: Pomáz

Rendszerméret: 38 kW

Valallati-referenciaink-SolarKit

Település: Budapest

Rendszerméret: 16,4 kW

Miért javasoljuk, hogy most fektessen be zöld energiába?

ALACSONYABB FIX MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG
A megújuló energia hosszú távú függetlenedést eredményez a kiszámíthatatlan energiaáraktól, így védelmet jelent a változó árak ellen, kiszámíthatóbbá teszi cége profitabilitását.

BIZTOS MEGTÉRÜLÉS
Beruházása gyorsan megtérül, számoljon velünk megtérülési időt!

TERÜLETKIHASZNÁLÁS
Az épület tetőfelületének hasznosításával maximális hasznot hoz ki
a rendelkezésre álló területből.

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLASZTÁS
Ha vállalkozása odafigyel a környezetre, nem csak a szénlábnyomát csökkenti, de pozitív megítélést biztosíthat a vásárlók, a befektetők és a munkavállalók körében is.

Keressemeg a SolarKit elkötelezett szakértőit!
kormoczi-robert

Kömöczi Róbert

Értékesítési vezető

+36 30 846 4810
robert.kormoczi@solar-kit.hu

csabai-marton

Csabai Márton

Értékesítő

+36 30 152 0332
marton.csabai@solar-kit.hu

Dunai-Bence

Dunai Bence

Értékesítő

+36 30 254 9025
bence.dunai@solar-kit.hu

Az Ön partnere a Solar Kit Hungary Kft.

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!